Deniz Uğur Reha Muhtar : Deniz Ugur Dan Sok Reha Muhtar Itiraflari : Üç yıl ilişki yaşadıktan sonra 2010 yılında yolları ayrılan oyuncu deniz uğur ile televizyoncu reha muhtar, ikiz çocukları için karşı karşıya geldi.. Ancak mahkeme bu talebi kabul etmedi. Reha muhtar semercioğlu'na sert çıktı. Önceki celselerde alınan karar gereği gizli oturumda yapılan duruşmada, mahkeme deniz uğur'un velayetin kendisine verilmesi talebini reddetti. Oyuncu deniz uğur, 7 yaşındaki ikiz çocuklarının velayeti alabilmek için reha muhtar'a i̇stanbul aile mahkemesi'nde dava açmıştı. Oyuncu deniz uğur ve reha muhtar'ın ilişkisi sona erdi.

Davanın bugünkü duruşmasına, deniz uğur ile davalı reha muhtar ve avukatları katıldı. Deniz uğur ile reha muhtar'ın ikizleri poyraz deniz işe mina deniz büyüdü. Mahkeme gizliliğin devamı karar verdi. İstanbul aile mahkemesi'nde açılan velayet davasının bugün de görülmesine devam edildi. Mahkeme salonundan çıkan reha muhtar'ın gözlerinin yaşlı olduğu görüldü.

Reha Muhtar Ve Deniz Ugur Ciftinin Cocuklari Buyudu Iste Babalarina Benzeyen Ikizlerin Son Hali Haberler Magazin
Reha Muhtar Ve Deniz Ugur Ciftinin Cocuklari Buyudu Iste Babalarina Benzeyen Ikizlerin Son Hali Haberler Magazin from foto.haberler.com
Aile mahkemesi'nde yapılan duruşmaya davacı deniz uğur ile davalı reha muhtar ve tarafların avukatları katıldı. Reha muhtar, ikizlerinin annesi deniz uğur ile ilişkilerini nasıl bitirdiğini vatan gazetesi'ndeki köşesinde anlattı: Aile mahkemesi'nde yapılan duruşmaya davacı deniz uğur ile davalı reha muhtar ve tarafların avukatları katıldı. Oyuncu deniz uğur'la eski aşkı ünlü gazeteci reha muhtar, 8 yaşındaki ikizlerinin velayeti için birbirlerine düşman kesildi. Davanın bugünkü duruşmasına, davacı deniz uğur ile davalı reha muhtar avukatlarıyla katıldı. Uğur'un çocukları için istediği 30 bin tl'lik nafakayı reha muhtar ve avukatının maddi çıkar olarak nitelendirilmesi üzerine, deniz uğur istediği nafakadan vazgeçtiğini belirtti. Ancak mahkeme bu talebi kabul etmedi. Üç yıl ilişki yaşadıktan sonra 2010 yılında yolları ayrılan oyuncu deniz uğur ile televizyoncu reha muhtar, ikiz çocukları için karşı karşıya geldi.

Önceki celselerde alınan karar gereği gizli oturumda yapılan duruşmada, mahkeme deniz uğur'un velayetin kendisine verilmesi talebini reddetti.

Duruşma sonrası konuşan muhtar, çocuklarının velayetini eski eşine vermek istemediğini söylerken, deniz uğur, bir anne olarak. Muhtar'a karşı hukuk savaşı başlatan uğur, velayet davasıyla ilgili son gelişmeleri günaydin'a anlattı. İstanbul aile mahkemesi'nde açılan velayet davasının bugün de görülmesine devam edildi. Oyuncu deniz uğur ve gazeteci reha muhtar'ın velayet davasında, mahkeme çiftin çocuklarını dinledi. Deniz uğur, ikizlerinin babası reha muhtar ile ilişkisini, ayrılık sürecinde yaşananları ve bugün geldiği noktayı ilk kez anlattı. Gizli yapılan duruşmada kararını açıklayan mahkeme, deniz uğur'un talebini reddederek velayetin baba reha muhtar'da kalmasına karar verdi. Deniz uğur her şeyi ifşa etti reha muhtar ona iş vermeyin deyip. Duruşma çıkışında reha muhtar ve deniz uğur da gazetecilere ayrı ayrı konuştu. (deniz uğur'un ilk eşi oyuncu i̇smail hakkı sunat komşusu tarafından öldürülmüştü). Oyuncu deniz uğur ve reha muhtar'ın ilişkisi sona erdi. Deniz uğur ile reha muhtar'ın ikizleri poyraz deniz işe mina deniz büyüdü. Oyuncu deniz uğur ile gazeteci reha muhtar'ın 7 yaşındaki ikizlerinin velayet davası mutlu bitti. Ayrıca protokolde anne deniz uğur'un çocuklarını istediği zaman muhtar'ın yalısında görebileceği hatta yalıda iki gün kalabileceği maddesi de yer almıştı.

Muhtar'a karşı hukuk savaşı başlatan uğur, velayet davasıyla ilgili son gelişmeleri günaydin'a anlattı. Deniz uğur ayrıca muhtar'dan istediği nafakadan da vazgeçti. Gizli yapılan duruşmada kararını açıklayan mahkeme, deniz uğur'un talebini reddederek velayetin baba reha muhtar'da kalmasına karar verdi. Çocukları i̇çin 30 bin tl'lik nafakadan vaz geçti. Reha muhtar ile deniz uğur arasındaki protokole göre, reha muhtar'ın vatan gazetesi pazar ekindeki köşe yazısı ücreti deniz uğur'un hesabına yatırılacaktı.

Reha Muhtar Ile Evliliginden Ikiz Cocugu Olan Deniz Ugur Yeniden Evleniyor
Reha Muhtar Ile Evliliginden Ikiz Cocugu Olan Deniz Ugur Yeniden Evleniyor from www.magazinburada.net
Aile mahkemesi, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi dair kanun kapsamında. Oyuncu deniz uğur ve gazeteci reha muhtar'ın velayet davasında, mahkeme çiftin çocuklarını dinledi. Mahkeme gizliliğin devamı karar verdi. Deniz uğur'un kızı mina deniz güzelliği ile oğlu poyraz deniz ise yakışıklılığı ile dikkat çekti. Dün i̇stanbul aile mahkemesi'nde görülen duruşmada, reha muhtar avukatı rezan epözdemir ile katılırken, deniz uğur'u avukatı temsil etti. Protokol gereği ikiz çocuklar mina deniz ve poyraz deniz'in velayetinin 18 yaşına kadar babaları reha muhtar'da kalmasında anlaşılmıştı. Oyuncu deniz uğur ile gazeteci reha muhtar'ın 7 yaşındaki ikizlerinin velayet davası mutlu bitti. (deniz uğur'un ilk eşi oyuncu i̇smail hakkı sunat komşusu tarafından öldürülmüştü).

Aile mahkemesi, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi dair kanun kapsamında.

Deniz uğur ise kızım bana diyor ki, 'seni özledikçe bakıcıma sarılıyorum. diye konuştu. = oyuncu deniz uğur'un eski eşi reha muhtar'a ikiz çocuklarının velayetini almak için açtığı davada, şarkıcı nilüfer eski eşi muhtar için tanık olarak ifade verdi. Bugüne kadar reha muhtar da deniz uğur da ilişkileri ve ayrılıkları konusunda hiç konuşmadı. Mahkeme salonundan çıkan reha muhtar'ın gözlerinin yaşlı olduğu görüldü. Önceki celselerde alınan karar gereği gizli oturumda yapılan duruşmada, mahkeme deniz uğur'un velayetin kendisine verilmesi talebini reddetti. Oyuncu deniz uğur ve reha muhtar'ın ilişkisi sona erdi. İkiz çocuklarının velayeti için eski aşkı reha muhtar'la hukuk savaşı veren deniz uğur, artık reha'nın reyting rekoru kırdığı dönemde değiliz. Deniz uğur ayrıca muhtar'dan istediği nafakadan da vazgeçti. Velayetin baba reha muhtar'da kalmasına hükmeden mahkemede, çocukların anne deniz uğur'la geçirdiği zamanın da arttırılmasını kararlaştırdı. Reha muhtar'a mahkeme kararıyla bir yıl önce biten ilişkileri ve ortak çocuklarıyla ilgili yazı yazma yasağı getiren deniz uğur, vatan gazetesi'yle yollarının nasıl ayrıldığını, reha muhtar'la yaşadıklarını anlattı. Duruşmada, reha muhtar ve deniz uğur avukatları ile hazır bulundu. Aile mahkemesinde görülen duruşmada deniz uğur ve reha muhtar ile avukatları hazır bulundu. (deniz uğur'un ilk eşi oyuncu i̇smail hakkı sunat komşusu tarafından öldürülmüştü).

Oyuncu deniz uğur'un eski eşi gazeteci reha muhtar'a ikiz çocuklarının velayeti almak için açtığı dava görüldü. Deniz uğur her şeyi ifşa etti reha muhtar ona iş vermeyin deyip. Çocukları i̇çin 30 bin tl'lik nafakadan vaz geçti. Deniz uğur'un kızı mina deniz güzelliği ile oğlu poyraz deniz ise yakışıklılığı ile dikkat çekti. (deniz uğur'un ilk eşi oyuncu i̇smail hakkı sunat komşusu tarafından öldürülmüştü).

Yfwo6vtajmqymm
Yfwo6vtajmqymm from www.dizisiyenibolum.com
Bugüne kadar reha muhtar da deniz uğur da ilişkileri ve ayrılıkları konusunda hiç konuşmadı. Duruşma sonrası konuşan muhtar, çocuklarının velayetini eski eşine vermek istemediğini söylerken, deniz uğur, bir anne olarak. Aile mahkemesi'nde yapılan duruşmaya davacı deniz uğur ile davalı reha muhtar ve tarafların avukatları katıldı. Oyuncu deniz uğur ile gazeteci reha muhtar'ın 7 yaşındaki ikizlerinin velayet davası mutlu bitti. 25 eylül 2012 salı saat: Güzel oyuncu deniz uğur, geçtiğimiz gün ikizlerinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Reha muhtar ve deniz uğur arasında velayet krizi! Deniz uğur her şeyi ifşa etti reha muhtar ona iş vermeyin deyip.

Aile mahkemesinde görülen duruşmada deniz uğur ve reha muhtar ile avukatları hazır bulundu.

Artık reha'nın reyting rekoru kırdığı dönemde değiliz. Reha muhtar'dan iddialara zehir zemberek cevap. Aile mahkemesinde görülen duruşmada deniz uğur ve reha muhtar ile avukatları hazır bulundu. Deniz uğur ise kızım bana diyor ki, 'seni özledikçe bakıcıma sarılıyorum. diye konuştu. Oyuncu deniz uğur, 7 yaşındaki ikiz çocuklarının velayeti alabilmek için reha muhtar'a i̇stanbul aile mahkemesi'nde dava açmıştı. Deniz uğur ise, reha bey ile ramızda düşmanlık yok. 25 eylül 2012 salı saat: Davanın bugünkü duruşmasına, davacı deniz uğur ile davalı reha muhtar avukatlarıyla katıldı. (deniz uğur'un ilk eşi oyuncu i̇smail hakkı sunat komşusu tarafından öldürülmüştü). Uğur'un çocukları için istediği 30 bin tl'lik nafakayı reha muhtar ve avukatının maddi çıkar olarak nitelendirilmesi üzerine, deniz uğur istediği nafakadan vazgeçtiğini belirtti. Duruşmada, reha muhtar ve deniz uğur avukatları ile hazır bulundu. Reha muhtar ile deniz uğur arasındaki protokole göre, reha muhtar'ın vatan gazetesi pazar ekindeki köşe yazısı ücreti deniz uğur'un hesabına yatırılacaktı. Reha muhtar ve deniz uğur arasında velayet krizi!

Mahkeme gizliliğin devamı karar verdi deniz uğur. İstanbul aile mahkemesinde gizli görülen bugünkü duruşmaya reha muhtar ve deniz uğur avukatları ile birlikte katıldı.